home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Megalakult a Vajdasági Magyar Jogász Egylet
VMJE
2016.11.23.
LXXI. évf. 47. szám

Megalakult a Vajdasági Magyar Jogász Egylet (VMJE). Az alapító tagok Berényi Ernő, Búcsú Árpád, dr. Dudás Attila, dr. Fejős István, dr. Letsch Endre, mgr. Miavecz Béla, Nágel János, Nyilas Mihály, Szakállas Zsolt, Szilágyi Miklós, dr. Szűcs Magdolna és dr. Várady Tibor. Az egylet székhelye Újvidéken, a József Attila utca 16-18. alatt van. Szervei az elnökség és a felügyelőbizottság.

 

 

Célunk egyénileg és közösségileg erősíteni a vajdasági magyar jogásztársadalmat szakmailag, a magyar jogi szaknyelv használatában és kapcsolatrendszer kiépítésében egyaránt.

Egyesületünk egyebek közt kerekasztalokat és tanácskozásokat kíván szervezni jogi témákban, a vajdasági magyar jogi szakirodalomban jelen lévő űrt pótolandó kiadói tevékenységbe szeretne kezdeni, illetve vélemények és javaslatok megfogalmazásával tevékenyen részt szeretne venni a jogalkotási folyamatokban. 

Egyesületünk együttműködés céljából kapcsolatokat létesít a hasonló hazai, magyarországi, határon túli magyar és más külföldi szervezetekkel.

Egyletünk megismerhető a www.vmje.rs honlapunkon, ahol tagfelvételi kérelem is benyújtható, melyről az elnökség igen gyorsan, egynapos határidőn belül határoz. Szándékunk rövid időn belül civil szervezetünk tagjává tenni minden erre nyitott vajdasági magyar jogászt és joghallgatót.

A VMJE elnökségének elnöke
Nyilas Mihály

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..