home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Márki-Zay Péter a kárpátaljai magyarokat kritizálja
2022.03.01.
LXXVII. évf. 8. szám
Márki-Zay Péter a kárpátaljai magyarokat kritizálja

Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt szerint a kárpátaljai magyarok, mint oroszpártiak, az ukrán határ közelében levő települések valamelyik elhagyatott házában, ott is a spájzban, kétszázasával bezsúfolódva vannak. Április 3-án onnan indítják akciójukat és leszavaznak a Fideszre.

A Vajdasági Magyar Szövetség szeretné Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt figyelmét felhívni egy másik lehetőségre. Mégpedig arra, hogy a magyarok a magyarok pártján állnak.

Háborúban a magyarok pártján állni azt jelenti, hogy nemzettársaik oldalán, segítve, befogadva, támogatva őket. Háborús országban élő magyarok esetében pedig egészen biztosan azt jelenti, hogy a saját maguk pártján állnak – ebben az esetben – nem orosz- vagy ukránpártiak, hanem magyarpártiak. Mi, vajdasági magyarok, tudjuk, hogy miről beszélünk.

Természetesen a globalista erők figurájának, aki most éppen a hat pártot egyesítő baloldal miniszterelnök-jelöltje, erről lövése sincs. Mégpedig azért, mert nincs benne érzés. Sem emberi, sem nemzeti. Persze tudjuk, hogy direkt ilyen figurákat keresnek a globalista erők, és csak az ilyen figurák állnak velük szóba. Ami ebből következik, az békében visszatetsző, de háborúban elképzelhetetlen, ők mégis megtették: Márki-Zay Péter és a hat párt, amelyik beállt mögé, nekiment a háborúból menekülni kényszerülő, otthonukat, életüket elhagyni kényszerülő magyaroknak. Nőknek és gyerekeknek. Feleségeknek, anyáknak. Ők volnának oroszpártiként a spájzban?!

Imádkozunk a kárpátaljai magyarokért, és velük együtt a mi szavazataink is ott lesznek április 3-án.    

A VMSZ sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..