home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Koszorúzás és ünnepi műsor a nemzeti ünnep jegyében
2016.03.02.
LXXI. évf. 9. szám

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ 2016. március 15-én, 18 órai kezdettel az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére koszorúzással egybekötött ünnepi megemlékezést tart.

Négy szócskát üzenek, vésd jól kebeledbe, s fiadnak
Hagyd örökűl ha kihúnysz: A HAZA MINDEN ELŐTT.

(Kölcsey Ferenc: Emléklapra)

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ tisztelettel értesíti a polgári és civil egyesületeket, a diplomáciai képviseleteket, az egyházakat, a művelődési és kulturális intézményeket, az önkormányzatokat, Szabadka város testvértelepüléseit, a vajdasági magyar politikumot és minden polgárt, hogy szervezetünk 2016. március 15-én, 18 órai kezdettel az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére koszorúzással egybekötött ünnepi megemlékezést tart. Az emlékező tisztelgés virágait a jelenlevők a Kossuth-szobornál helyezhetik el. Az emlékműsort, a koszorúzás után, a művelődési központ Kosztolányi Dezső Termében tekintheti meg az ünneplő közösség.

A Népkör Magyar Művelődési Központ vezetősége nevében várjuk mindazoknak a személyeknek és szervezeteknek a jelentkezését, akik/amelyek nemzeti ünnepünk alkalmából koszorúzni kívánnak. Ebbéli szándékukat a központ szakszolgálatának munkatársainál jelezhetik a 024/557-033–as telefonszámon 2016. március 7-e és 11-e között. 

Bodrogi Béla főtitkár

Szabadka, 2016. március 2.  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..