home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Ifjúsági horgászverseny a Bégán
Összeállította: Martinek Imre
2013.08.21.
LXVIII. évf. 34. szám
Ifjúsági horgászverseny a Bégán

A Jó Pajtás gyermeklap volt a fővédnöke annak az ifjúsági horgászversenynek, amelyet július hó utolsó vasárnapján tartottak meg Nagybecskereken, a Béga folyón — kaptuk a legutóbbi fényképes beszámolót Báló Józseftől, a Bánáti Újság törökbecsei munkatársától.

A rendkívül erős mezőnyben kilenc helység: Horgos, Magyarkanizsa, Ada, Szanád, Péterréve, Temerin, Törökbecse, Elemér és Bácsföldvár csapatai mérték össze szaktudásukat, a horgászatban való jártasságukat. A hat törökbecsei versenyző öt éremmel tért haza. Mint megtudtuk, a törökbecsei Tisza Sporthorgász Egyesületet  két csapat képviselte Tápai Sándor, Selymesi Zoltán és Hajdú Tibor edzők felkészítésében. A fiatalabbak csoportjában (1—5. osztályig) Bitó Adrián, Bunjevački Radovan és Jenei István, az idősebbek, ún. juniorok csoportjában pedig Barbul Nenad, Marić Đorđe és Lajos Krisztián versenyzett. Összesítésben az idősebbek a második, a fiatalok pedig a negyedik helyen végeztek, az egyéni megmérettetésben a törökbecsei fiúk két arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szereztek.
Érdekesség, hogy a csapatból csupán egy versenyző maradt érem nélkül, a haltartó szákja ugyanis kiszakadt, és a már kifogott halak visszamenekültek a Béga folyóba. A két halsors közül a látszólag(!) kevésbé mostohábbikat választva.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..