Híre ment az állati jó történeteknek

Híre ment az állati jó történeteknek

Kálló Béla és Orlovity Sztaniszlava színművészek az Állati jó történetek című szórakoztató, a magyar nyelv szépségét bemutató, interaktív, a kreativitás szárnyait bontogató című zenés játékkal csütörtökön este megérkeztek a VM4Köz.Klubba.

Együtt nevetettek a kicsik és nagy gyerekek meg a felnőttek a humorosan, viccesen, ruhákkal, textíliákkal ötletesen színpadra vitt meséken, verseken.  

A VM4K karácsony előtti utolsó rendezvényén az angyal ajándékkal kedveskedett mindenkinek.  

Villáminterjú Kálló Bélával az előadás után:

 Hogy érzed magad?

 Nagyon-nagyon tele van a szívem, a gyerekeket látva, hogy milyen boldogok és mennyire tele vannak energiával, élettel, szeretettel, örömmel, boldogsággal, vidámsággal.

 Az ikreken tesztelted az előadást?

 Képzeld el, hogy a gyerekeimnek megmutattam! Kelebián csináltuk a produkciót Paskó Csaba plébánosnál, és kihoztam őket a főpróbára, hogy megnézzem, ez milyen. Ők voltak a mérvadók, az első nézőim, és ahogy ők ott lereagálták, mondtam, na jó, akkor ezt a jelenetet kivesszük, amazt egy kicsit lerövidítjük, oda még hozzápakolunk... Az utolsó simítások így történtek!

 Kinek a produkciója ez?

 Magánprodukció, azzal, hogy az Udvari Kamaraszínház vette a szárnyai alá, és főként a magyarországi színrevitelét a támogatásával és szponzorálásával fogjuk végigcsinálni. Lesz egy budapesti bemutató, valamikor februárban, most vannak az egyeztetések, én előtte Kárpátaljára megyek a Szabadságharccal Péterrel (Tóth Péter Lóránttal, akivel színre vitte a két költőóriás, Arany János és Petőfi Sándor barátságát bemutató drámát), és amint annak vége, akkor jöhet az Állati jó történetek budapesti bemutatója.

 Jártatok már ezzel az előadással nyugat-bácskai körúton, most Szabadkán volt a hivatalos bemutató, merre mentek még?

 Sok helyen voltunk, Doroszlón, Kupuszinán, Gomboson, Bezdánban, Nemesmiliticsen... Jártunk Nagykikindkán, egész lent Muzslyán, tehát a Bánságba is elvittük. Tizenkét helyet jártunk eddig végig, és még nagyon sok vár ránk, amit teljesíteni kell, hiszen híre ment!

 

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Szabadkai Napló rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink