home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Fesztiválhangulat Spanyolországban
Pannon RTV
2021.05.17.
LXXVI. évf. 19. szám
Fesztiválhangulat Spanyolországban

Ez volt az első hétvége, hogy hat hónap után megint szabadon bulizhattak

Fesztiválhangulatban ünnepelték az emberek a szükségállapot feloldását Spanyolországban. Újra lehet utazni a spanyol tartományok között, így a belföldi turisták elözönlötték a tengerpartokat. Hat hónap után megszűnt az éjszakai kijárási tilalom, és már nem volt akadálya az utcai partiknak sem. Sokan azonban fittyet hánytak a megmaradt járványügyi szabályokra, ezért a spanyol rendőrségnek többször is közbe kellett avatkoznia. Tartományonként különböző korlátozások továbbra is érvényben vannak. Az ország egyelőre nem nyitotta meg kapuit a külföldi turisták előtt.

Eddig több mint 3,5 millióan fertőződtek meg Spanyolországban, és legkevesebb 80 ezren vesztették életüket a vírus okozta betegség szövődményei miatt.


Fotó: Spanyolország, Madrid (Pixabay.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..