home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Felsőoktatási ösztöndíjak
2018.01.09.
LXXIII. évf. 2. szám
Felsőoktatási ösztöndíjak

Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem által kiírt pályázatok, a szabadkai CMH Iroda lebonyolítói közreműködésével.

1. Fiatal határontúli magyar oktatói pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel (ELTE) közösen (a Szabadkai CMH Iroda lebonyolítói közreműködésével) pályázatot hirdet Fiatal határon túli magyar oktatói ösztöndíjra

http://www.cmh.org.rs/index/page/lg/hu/id/78

 

2. Szülőföldi tanulmányi támogatás célú ösztöndíj (kihelyezett alapképzés, kihelyezett mesterképzés (mechatronikai képzés), szülőföldi mesterképzés, szülőföldi doktori képzés):

A pályázati kiírás tartalmát az Eötvös Loránd Tudományegyetem (a továbbiakban: ELTE) az Emberi Erőforrások Minisztériumával (a továbbiakban: EMMI) együttműködve dolgozza ki, a pályázatot a Szabadkai CMH Iroda lebonyolító közreműködésével hirdeti meg.

http://www.cmh.org.rs/index/page/lg/hu/id/79

 

3. Tavaszi részképzés

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel (ELTE)közösen (a Szabadkai CMH Iroda lebonyolítói közreműködésével) miniszteri ösztöndíjas teljes szemeszteres részképzésre vagy részképzős tanulmányútra pályázatot hirdet meg.

http://www.cmh.org.rs/index/page/lg/hu/id/76

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..