home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Eltűnt egy kétéves kislány Bor környékén
2024.03.26.
LXXIX. évf. 12. szám
Eltűnt egy kétéves kislány Bor környékén

Danka Ilić, 2 éves kislány kora délután tűnt el a Banjsko Polje negyedben, a Vojvoda Radomir Putnik utca 19-es szám alatt, Bor városából.

Danka barna hajú, barna szemű, magassága körülbelül 85 cm. Eltűnésekor olajzöld kabátot, lila nadrágot és fekete tornacipőt viselt.

Életbe lépett a Találj meg! (Pronađi me!) rendszer. A polgárok sms üzenetet kaptak a telefonjukra. Ha bárkinek bármilyen információja van, azonnal hívja a rendőrséget a 192-es telefonszámon.

A Szerbiában november 1-jétől létező Találj meg! keresőrendszer most először lépett életbe annak érdekében, hogy mielőbb visszakerüljön otthonába az eltűnt gyermek.

Forrrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..