home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Bemutatjuk az Otvoreni prelom nevű együttest
(re)
2014.05.24.
LXIX. évf. 21. szám
Bemutatjuk az Otvoreni prelom nevű együttest

Fiatalok, tehetségesek és egy manapság igen közkedvelt stílusú zenét játszanak: anarcho hardcore punkot. Sok helyen felléptek már az ország határán kívül is, mindenütt népes rajongótábor fogadta őket.

A formáció 2008-ban alakult. Tagjai — Tihomir Vojnić (basszusgitár), Nyerges Tamás (dobok), Marko Milošević (gitár), Sörfőző Szabolcs (gitár, háttérének) és Mićo Krnjac (ének) — úgy döntöttek, hogy tehetségüket megmutatva összeállnak egy kis zenélésre. Ebből sokkal több lett: az együttes fellépett már Szlovéniában, Horvátországban, Csehországban, idehaza pedig Zentán kívül Szabadkán, Zomborban, Szendrőn (Smederevón), Kruševacon és Versecen is. Anarcho hardcore punk zenét játszanak. Ezt a stílust szeretik a fiatalok, ezért oly sikeres a zenekar. Ahol eddig fellépett, ott a koncertet mindannyiszor igazi, jó hangulatú buli követte. A fiúk ugyanis szeretnek ismerkedni, együtt szórakozni a közönséggel, és ennek köszönhetően sok ismerősük, barátjuk is van a rajongókon kívül.

Az együttes saját zeneszámokat játszik. Ezek szövegét Mićo Krnjac írja, a többiek pedig aládolgozzák a zenét. Jól tudnak együttműködni, szinte mindig teljes az összhang közöttük egy-egy zeneszám létrehozása közben. Persze időnként akadnak viták, de soha nem kerül sor olyan súlyos nézeteltérésre, amely a zenélés kárára menne. Igyekeznek minden tudásukat beleadni a számaikba és a fellépéseikbe is, mert tudják, hogy hosszú távon csak így maradhatnak sikeresek. Várhatóan a nyár folyamán is lesz jó néhány fellépésük, hiszen a közönség hallani és látni akarja őket. Ennek az elvárásnak pedig eleget kell tenni, bármi áron. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..