home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Az eső sem tántorította el a sportolókat
Sörös Vince
2024.05.09.
LXXIX.. évf. 19. szám
Az eső sem tántorította el a sportolókat

Százhúsz fiatal vett részt a szabadkai sportnapon, melyet lassan már egy évtizede szerveznek — tudtuk meg Bata Zsombortól, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzatának elnökétől.

Az esemény a Május 1. utcában zajlott, ahol a foci- és röplabdapálya igénybevétele mellett az eresz alatti asztalokat kihasználva a fiatalok sakkban mérték össze tudásukat.

A megmérettetésre több helyről több korosztály is érkezett, mivel a szabadkai tanítóképző kar hallgatói mellett a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium diákjai is jelen voltak. Újvidékről az Európa Kollégium lakói jöttek el, a Vajdasági Magyar Diákszövetség tagjaival együtt.

A résztvevőket pogácsa és forró italok várták a melegedőben, ez segített feledtetni az esős idő borús hangulatát. A jó zene csak ráadás volt az energikus csapatok kiváló teljesítményéhez. A rendezvény, melyet az idén a tanítóképző karon kívül a Lake Fest és a Green Future Fesztivál is támogatott, a kora délutáni órákig tartott kiváló hangulatban.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..