home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
A művelődési programokon legfeljebb 500 látogató lehet jelen
2020.08.28.
LXXV. évf. 35. szám
A művelődési programokon legfeljebb 500 látogató lehet jelen

Szabadka Város Válságkezelő Törzskara a 2020.08.28-án megtartott 13. ülésén meghozta az alábbi parancsot:

I.

1. A zárt térben tartott, nyilvános művelődési programok alakalmával egyidejűleg legfeljebb 500 személy tartózkodhat egy térben, és csak oly módon, hogy minden második ülőhelyet szabadon kell hagyni, és úgy a látogatóknak, mint az esemény szervezésében résztvevő alkalmazottaknak kötelezően maszkot kell viselniük.

A szabadtéri nyilvános művelődési programok alakalmával egyidejűleg szintén legfeljebb 500 látogató lehet jelen oly módon, hogy a közöttük lévő távolság legalább más fél méter legyen, és úgy a látogatóknak, mint az esemény szervezésében résztvevő alkalmazottaknak kötelezően maszkot kell viselniük.

2. Elrendeljük a vendéglátói tevékenységet folytató gazdasági alanyoknak, hogy a Szabadka város területén működő vendéglátóipari üzletekben és éjjeli klubokban a nyitva tartást 06:00 és 24:00 óra közötti időszakra korlátozzák, a dolgozók és a vendégek egészségére és biztonságára kiható valamennyi megelőző intézkedés alkalmazásával, különös tekintettel azokra, amelyek a SARS-Cov – 2 vírus okozta COVID 19 fertőző betegség terjedésének megelőzését szolgálják.

3. A jelen parancsban foglalt intézkedések betartása felett Szabadka Város Közigazgatási Hivatala gyakorol felügyeletet a Felügyeleti és Ellenőrző Titkárság révén.

 

II.

A jelen parancs azonnali hatályú.

A városi válságkezelő törzskar parancsnoka

Stevan Bakić

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..