home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
A miniszterelnök és a köztársasági elnök is leadta a szavazatát Magyarországon
(MTI)
2022.04.03.
LXXVII. évf. 13. szám
A miniszterelnök és a köztársasági elnök is leadta a szavazatát Magyarországon

A háború és a béke a választás tétje - mondta Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak vasárnap reggel, miután leadta szavazatát Budapest XII. kerületében, a Zugligeti Általános Iskolában.

A kormányfő, a Fidesz elnöke - aki feleségével, Lévai Anikóval érkezett a szavazókörbe reggel 8 óra után - kérdésre válaszolva az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban úgy fogalmazott: attól tart, hogy ez egy elhúzódó háború lesz, amibe könnyű belesodródni. Hozzátette: a háború itt van a szomszédunkban, két nagy ország háborúja, amiből ki kell maradni – olvasható többek között az MTI hírében.


Fotó: Facebook/ Orbán Viktor

Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Zugligeti Általános Iskolában kialakított szavazókörben adta le.


Fotó: MTI/ Bruzák Noémi

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..