home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
A Raichle-palota születésnapja
2023.12.22.
LXXVIII. évf. 51. szám
A Raichle-palota születésnapja

Képeskönyv bemutató: Ha a palota mesélni tudna 

Szeretettel meghívjuk Önt 2023. december 28-án, csütörtökön 18 órára, hogy együtt ünnepeljük a Raichle-palota 119. születésnapját.

Az ünnepség keretében bemutatjuk legújabb, szerb nyelvű kiadványunkat, a gyerekeknek (és nemcsak nekik) szóló Ha a palota mesélni tudna című képeskönyvünket.
(A magyar nyelvű kiadvány bemutatójára január folyamán kerül sor. Annak időpontjáról is időben értesül a kedves közönségünk.)


Ha a palota mesélni tudna, milyen titkokat tárna fel? Vagy jobb, ha Ilma, Raichle Ferenc építész lánya tárja elénk azokat? Szecessziós szépségünknek sok mondanivalója van, a kicsiket és nagyokat szeretettel várjuk egyaránt. Raichle Ilma hangjának szerzője Takarics Róbert, az ismertető szövegeké a Galéria kurátori csapata, a mesés illusztrációkat pedig Larisa Ivanković készítette.
Az est vendégei: Takarics Róbert, Larisa Ivanković és Neda Džamić, a Községközi Műemlékvédelmi Intézet művészettörténésze

Az est moderátora: Jasmina Jovančić Vidaković, a kiadvány szerkesztője
A bemutatóra meleg teával és forralt borral várunk mindenkit szeretettel! 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..