home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2018. Május 31.
19:30
Zenta – Az Újvidéki Színház vendégjátéka
Színház
Zenta – Az Újvidéki Színház vendégjátéka

Helyszín és szervező: Művelődési Ház (Zenta, Fő tér 2.)

Kiss Csaba: A dög

Szereposztás: Irén – Krizsán Szilvia; Géza – Mészáros Árpád. Megszámlálhatatlanul sok szerepben, valamint a zenekar funkcióját is betöltve: Baráth Attila, m. v., Gombos Dániel, Kőrösi István, Német Attila, Pongó Gábor, Szalai Bence, f. h. Adaptáció: Olivera Đorđević, m. v. Dramaturg: Lénárd Róbert. Díszlet: Diana Radosavljević Milović, m. v. Jelmez: Milica Grbić Komazić, m. v. Ügyelő, rendezőasszisztens: Lovas Csilla. Fény: Majoros Róbert. Smink: Bojana Radović. Rendező: Olivera Đorđević, m. v.


Ha van ideális házasság, akkor a miénk az – mondja Irén a párkapcsolati terápián.
De hát nincs. Senkinek, sehol.
Egy kis dög beletapos a családi életbe. Tűsarkú cipőben közlekedik, lába nyomán feketeribizli-lé fröccsen, paróka libben, egy halom színész pszichodrámásan szerepeket cserél, konzervek borulnak, uborka savanyodik, gyász van és… nevetés.


Az esemény Facebook-oldala:
www.facebook.com/events/394831527664698

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..