home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ügyes kezű muzslyai hölgyek
B. T.
2013.08.21.
LXVIII. évf. 34. szám
Ügyes kezű muzslyai hölgyek

Lezárult a Legszebb muzslyai virágoskert című fotópályázat — A Vajdasági Magyar és Multietnikus Hagyományápoló és Kézimunka-kedvelők 15. Nemzetközi Kiállításán

Lezárult a Vajdasági Magyar Szövetség Női Fóruma muzslyai szervezete által meghirdetett Legszebb muzslyai virágoskert című fotópályázat. A szervezők elmondták: a helybéli hölgyeknek köszönhetően a háztartások udvarát szebbnél szebb virágoskertek díszítik, és a fotópályázaton ezt az odaadó munkát, törődést és szeretetet kívánták bemutatni.
A polgárok a VMSZ helyi szervezetének Facebook-csoportjába küldhették el fényképeiket. A közösségi oldalon való voksolással a legtöbb szavazatot Kocsis Erzsébet, Kanász Jarmilla és Molnár Nelli virágoskertje kapta.
 


A muzslyai Nők Klubjának tagjai is jelen voltak a Csantavéren megrendezett Vajdasági Magyar és Multietnikus Hagyományápoló és Kézimunka-kedvelők 15. Nemzetközi Kiállításán.
Palatinus Aranka, a szervezet elnöke elmondta: örömmel vesznek részt ilyen rendezvényeken, hisz fontos feladat a népi értékek ápolása, megőrzése és továbbadása.
A klub tagjai a kézimunkáikon kívül a nagyanyáink hagyatékából megőrzött darabokkal és a Muzslyai Amatőr Képzőműveszeti Klub (MAKK) jóvoltából néhány festménnyel is megörvendeztették az érdeklődőket.
A kiállítókat hagyományőrző és példamutató munkájukért serleggel és oklevelekkel jutalmazták meg.
 

                                                    

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..