home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Ronaldo rossz napja
Tóth Tibor
2016.06.19.
LXXI. évf. 24. szám

F-csoport, 2. forduló: Portugália—Ausztria 0:0

F-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Portugália—Ausztria 0:0

Párizs, Parc des Princes, 44 291 néző. Vezette: Rizzoli (olasz)

PORTUGÁLIA: Rui Patrício – Vierinha, R. Carvalho, Pepe, Guerreiro – Moutinho, W. Carvalho, André Gomes (Éder, 83.) – Nani (Rafa Silva, 89.), C. Ronaldo, Quaresma (Joao Mário, 71.). 

AUSZTRIA: Almer – Klein, Hinteregger, Prödl, Fuchs – Baumgartlinger, Alaba (Schöpf, 65.) – Harnik, Ilsanker (Wimmer, 87.), Arnautovic – Sabitzer (Hinterseer, 85.). 

Tovább szenved a portugál válogatott, hiszen az izlandiak után nem bírt a magyarok által legyőzött osztrákokkal sem. A portugálok több lehetőséget teremtettek, de az osztrák kapus, Almer minden próbálkozás hatástalanítani tudott. Ronaldo még egy tizenegyest is kihagyott – a bal kapufára lőtte –, majd később fejjel betalált a kapuba, de a játékvezető les címén – helyesen – érvénytelenítette a találatot.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..