home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Lengyelország–Kolumbia 0:3 (0:1)
Tóth Tibor
2018.06.24.
LXXIII. évf. 25. szám
Lengyelország–Kolumbia 0:3 (0:1)

H csoport, 2. forduló

Kazany, Kazany Aréna, 42 873 néző, vezette: Ramos (mexikói)

Gólszerzők: Mina a 40., Falcao a 70., Juan Cuadrado a 75. percben.

Lengyelország: Szczesny – Piszczek, Bednarek, Pazdan (Glik) – Bereszynski (Teodorczyk), Krychowiak, Zielinski, Góralski, Rybus – Lewandowski, Kownacki (Grosicki).

Kolumbia: Ospina – Arias, Mina, D. Sánchez, Mojica – Aguilar (Uribe), Barrios – Juan Cuadrado, Quintero (Lerma), James Rodríguez – Falcao (Bacca).

A kolumbiai válogatott látványosabb és eredményesebb játékkal rukkolt elő az igencsak halovány Lengyelország ellen, így a Lewandowskiék az első európai válogatott, mely búcsúzik a tornától. A dél-amerikai együttes sorsa a saját kezében van, amennyiben legyőzi Szenegált, akkor bejut a nyolcaddöntőbe. Egy esetleges döntetlen is továbbjutást jelente, viszont ebben az esetben Lengyelországnak le kellene győznie Japánt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..