home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Iskolanap a tehetséggondozó gimnáziumban
(-ya)
2011.03.30.
LXVI. évf. 13. szám
Iskolanap a tehetséggondozó gimnáziumban

- Szabó Attila fotójaA szabadkai tehetséggondozó gimnázium az intézmény névadójának, Kosztolányi Dezsőnek a születésnapján tartja iskolanapját. Az idei ünnepre is előadással készültek a gimnázium tanulói. Arthur Miller A salemi boszorkányok című darabjából vittek színre je...

- Szabó Attila fotója

A szabadkai tehetséggondozó gimnázium az intézmény névadójának, Kosztolányi Dezsőnek a születésnapján tartja iskolanapját. Az idei ünnepre is előadással készültek a gimnázium tanulói. Arthur Miller A salemi boszorkányok című darabjából vittek színre jeleneteket Mészáros Árpád és Mikes Imre Elek színészek rendezésében. A drámacsoportot vezető tanár: Pásztor Valéria. A már hagyományosan kávéházidéző hangulatban megtartott összejövetelen kerekasztal-beszélgetést szerveztek környezetünkről. Az iskolanap keretében a vendégek megtekintették a Kosztolányi-gimnázium tanulóinak fotókiállítását a környezetünkről, továbbá Tímár Noel természetfotóit és a Madárraj című hulladékokból készült szobrot, melyet a Tehetség Napján a gimnázium diákjai alkottak meg.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..