home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Főhajtás az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt
Kónya-Kovács Otília
2017.03.15.
LXXII. évf. 11. szám
Főhajtás az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt

Muzslyán március 12-én tartottak ünnepi rendezvényt, Emlékezzünk 1848/49-es forradalom hőseire! címmel.

 

A Szűz Mária Neve templomban szentmisét szolgáltattak, majd a művelődési egyesület előtt álló Petőfi-szobornál koszorúztak. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Petykó Csaba, a Szabadkai Főkonzulátus konzulja, továbbá a kegyelet virágát még elhelyezte az Magyar Nemzeti Tanács képviseletében Madarász Gyula és Molnár Attila, A VMSZ tagjai közül Dobai János, Kovács Nándor és Puskás János koszorúzott, a helyi közösséget Sztojkó József és Vidrács Krisztina képviselte, míg a Muzslai Petőfi Sándor MME-et Juhász Törköly Krisztina elnök, és Dobó József alelnök.

A koszorúzás után alkalmi műsort tartottal az egyesület nagytermében, amelyben fellépett az Atlantic együttes, a Petőfi szakcsoportjai, a Szervó Mihály Általános Iskola tanulói és a Petőfi a szívünkben elnevezésű szavalóverseny díjazottjai.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..