home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Befejeződött a projektmenedzser-képzés
(T.I.)
2014.04.09.
LXIX. évf. 15. szám
Befejeződött a projektmenedzser-képzés

Véget ért a Háló Vajdasági Fejlesztési Alap által szervezett európai uniós projektmenedzser-képzés. Az előadás-sorozat két hónapig tartott, és egyidejűleg két csoport vett rajta részt.

Az érdeklődők elsajátították az európai uniós pályázatgenerálás és pályázatírás alapszabályait, nagy hangsúlyt helyezve arra, hogyan kell kidolgozni a logikai keretmátrixot, illetve a projektumok részletes költségvetését. 2015-től tovább bővül az uniós pályázatok lehetősége, jövőre ugyanis már a vállalkozók és a mezőgazdasági termelők is pályázhatnak. A Háló Vajdasági Fejlesztési Alap által szervezett képzés célja, hogy az érintettek önállóan, külső segítség nélkül tudjanak pályázni. A mintegy negyven részvevő, aki sikeresen befejezte a tanfolyamot, április 5-én, szombaton tanúsítványt vehetett át a Magyar Ház földszinti tanácstermében. Az okleveleket Molnár Verona projektmenedzser, a Háló Vajdasági Fejlesztési Alap szakmunkatársa adta át.

           

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..