home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Halász Judit mesél sikerekről és megpróbáltatásokról az Ez itt a kérdés portréműsorában
MTVA
2020.09.27.
LXXV. évf. 39. szám
Halász Judit mesél sikerekről és megpróbáltatásokról az Ez itt a kérdés portréműsorában

Példák, sorsok, titkok, vallomások... Mélyinterjúk a kulturális élet meghatározó személyiségeivel minden vasárnap 19 órától az M5 kulturális csatornán. Az Ez itt a kérdés – Portré e heti adásában Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, érdemes művész lesz Sipos Szilvia műsorvezető vendége.

„Nem születtem varázslónak” – így szól a Halász Juditról írt életrajzi könyvnek a címe, amit sokan meglepődéssel is fogadhattak, hiszen generációk nőttek fel a dalain, filmjein, színházi alakításain és élték át a varázslatot általa.

Az Ez itt a kérdés – Portré vasárnapi adásában megismerhetik a nézők a művésznő sikerekben és kihívásokban gazdag életútját. Szó lesz a Vígszínházban eltöltött 54 évéről, közel negyven filmszerepéről és több évtizedes zenei karrierjéről is. Pályatársak mesélnek róla: Lukács Sándor és Bálint András Kossuth- és Jászai Mari díjas művészek, illetve Kemény Győző, a Bojtorján együttes vezetője osztanak meg személyes gondolatokat, emlékeket az érdemes művészről.

Habár Halász Juditot számos erőpróbának kitette az élet, minden dala az életörömről és a szeretetről szól. A beszélgetésből kiderül, hogyan sikerült megőriznie a harmóniát és mi segítette át a nehézségeken.

Ez itt a kérdés – Portré vasárnap 19 órától az M5 csatornán!

 

A fotó Budapesten készült 2019. november 6-án. Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja az M5 televíziós csatorna Magyar filmek új köntösben című sorozatának felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán (MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..