home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Váltsd valóra az álmod!
(T. T.)
2014.07.23.
LXIX. évf. 30. szám
Váltsd valóra az álmod!

Váltsd valóra az álmod, legyél a Szeged 2011 Grosics Akadémia labdarúgója! elnevezéssel az akadémia kiválasztót tartott Hajdújáráson. Csütörtökön az 1996—1999-ben, pénteken pedig a 2000—2003-ban születettek bizonyíthattak a szegedi szakembereknek.

Kikić Mario, a Szeged 2011 Grosics Akadémia U-14-es korosztályos edzője elégedettségének adott hangot mind a válogatóra érkezett játékosok számát, mind az ifjú futballpalánták tudását illetően.

— Az U-13-as korosztálytól kezdve az U-19-es korosztályig keressük a fiatal tehetségeket. A hajdújárási próbajátékon részt vett fiatalok harminc százaléka eljutott a következő kiválasztásra, melynek helyszíne Gyulán, a Grosics Akadémián, illetve Szegeden lesz. Célunk a vajdasági magyar fiatalok számára megadni a lehetőséget, hogy a labdarúgás területén akadémiai szinten fejlesszék tovább képességeiket. A játékosok kiválasztása során a labdával történő és a labda nélküli koordinációt, a gyorsaságot, a dinamikát és a játékintelligenciát vettük figyelembe. A hajdújárási próbajáték Vajdaságban az első volt, de nem az utolsó. A továbbiakban is figyelmet fordítunk a tehetséges vajdasági fiatal focistákra, újabb válogatók keretében. A nyár folyamán Zentán és Adán is szeretnénk próbajátékot szervezni. Az időpontról és a helyszínről az érdekeltek a sajtóból értesülhetnek majd.

A kiválasztóra nemcsak Hajdújárásról, hanem Királyhalomról, Palicsról, Ludasról, Szabadkáról és Horgosról is érkeztek fiatal labdarúgók.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..