home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Tornagyőzelmek a Champions lányainak
(T. T.)
2014.07.16.
LXIX. évf. 29. szám
Tornagyőzelmek a Champions lányainak

A szabadkai Champions női futsalcsapata több kiváló eredményt is elért az elmúlt időszakban. A lányok megnyerték a bécsi nemzetközi tornát, melyen nyolc szlovák, osztrák és magyar csapat vett részt.

A szabadkai együttes a csoportküzdelmek során a Wiener Sportklubot 1 : 0-ra, a Deutschlandsberget szintén 1 : 0-ra, a pozsonyi Slovant pedig 2 : 0-ra verte. Az elődöntőben a Sopront győzte le 3 : 0 arányban, a döntőben pedig gól nélküli döntetlent játszott a házigazda Landhaus csapatával, a büntetők biztosabb értékesítésével azonban 3 : 1 arányban diadalmaskodott, és ezzel megszerezte a tornagyőzelmet. A legjobb és legeredményesebb játékos a Champions tagja, Vass Noémi lett öt góllal, és megkapta az Aranycipő díjat is. A Champions a következő összeállításban szerepelt: Rövid Letícia, Pisanić Anita, Nagy Olajos Krisztina, Balázs Bettina, Sara Vignjević, Koncz Barbara, Sanja Ivošević, Budai Emese, Vass Noémi, Suzana Moravac és Koszorús Mónika.

A bécsi torna után Mićo Marijić együttese Budapestre látogatott, és az Újpest korosztályos csapataival játszott két mérkőzést. Az elsőn, melyen a két U-17-es csapat mérte össze erejét, a szabadkaiak 3 : 0-ra nyertek, a másodikon pedig a Champions tizenhét évesekből álló csapata 9 : 3-ra kikapott az Újpest felnőttcsapatától.

A XIV. Mórahalom Kupán a Champions három győzelmet és egy döntetlent ért el, ezzel pedig megszerezte a tornagyőzelmet. A lányok a Mórahalom I. csapatával 2 : 2 arányú döntetlent játszottak, majd 4 : 3-ra nyertek, a Mórahalom II. együttesét pedig 4 : 1 és 2 : 1 arányban győzték le. A torna legjobb kapusának Csizmadia Klaudia bizonyult.          

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..