home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Tadić és Pajtić Csókán
(tj)
2005.04.06.
LX. évf. 14. szám
Tadić és Pajtić Csókán

A múlt héten Boris Tadić, Szerbia elnöke, és Bojan Pajtić, a Tartományi Végrehajtó Tanács elnöke Csókára látogatott, ahol dr. Mijić Predrag polgármesterrel és a községi képviselő-testület tanácsnokaival folytattak megbeszéléseket. A zárt ajtók mögött zajló tárgyalás után Tadi...

A múlt héten Boris Tadić, Szerbia elnöke, és Bojan Pajtić, a Tartományi Végrehajtó Tanács elnöke Csókára látogatott, ahol dr. Mijić Predrag polgármesterrel és a községi képviselő-testület tanácsnokaival folytattak megbeszéléseket. A zárt ajtók mögött zajló tárgyalás után Tadić és Pajtić meglátogatta a csókai Vinarija asztaliteniszklubot, megkóstolták a csókai borászat vörösborát, majd a főtéren, ahol több százan várták őket, meghallgatták az emberek problémáit, gondjait, javaslatait.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..