home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Strand és medence
Tóth Lívia
2020.08.03.
LXXV. évf. 31. szám
Strand és medence

Zenta Község Önkormányzata még júniusban rendezte a város közelében levő strandokat, ám a később érkező áradás miatt a Tisza kedvelői nem élvezhették a folyó hűs hullámait. A magas vízállás és az erős sodrás miatt a szakemberek sem tartották biztonságosnak a fürdőzést, majd az ár levonulása után a visszamaradt iszap tette használhatatlanná a strandokat.

A város felől, a híd közelében levő strandon az önkormányzat ismét elvégeztette a tereprendezést, és a strand már várja azokat a zentaiakat, akik ezekben a meleg napokban tiszai felüdülésre vágynak.

A megfelelő óvintézkedések és előírások betartásával augusztus 3-ától a városi medence is ismét megnyílt. Erre vonatkozóan Zenta község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara több intézkedést fogalmazott meg. A látogatók létszáma maximum 400 fő lehet, a napozóágyakat és a törülközőket úgy kell elhelyezni, hogy 1,5 méter távolság legyen közöttük. A bejáratnál kötelező a testhőmérséklet mérése. A teljes komplexumot naponta kétszer, az ott működő büfét és kávézót viszont folyamatosan fertőtleníteni kell. A vendéglátóhelyeken minden asztalon kötelező a kézfertőtlenítő szer. 


Fotó forrása: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..