home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Pancsovai győzelem az első triatlonon
(T. T.)
2014.07.23.
LXIX. évf. 30. szám
Pancsovai győzelem az első triatlonon

A palicsi Trón Atlétikai és Szabadidősportklub először szervezett sprint távú triatlon versenyt, melyre tizennyolc hazai és magyarországi klub ötvenhárom versenyzője nevezett be. A táv 750 méter úszásból, 20 km kerékpározásból és 5 km futásból állt, a 2000-ben és a később születetteknek pedig az említett távok felét kellett teljesíteniük.

A férfiak abszolút győztese a mindössze tizenhét éves pancsovai Danilo Jovanović lett, aki az úszás után még a második helyen állt, a kerékpározást azonban csaknem két perc fölénnyel megnyerte, s ezt az előnyt a futás során is tartani tudta üldözője, a szintén pancsovai Vladimir Stoisavljević előtt. Úszásban a szegedi Majoros Csaba volt a leggyorsabb, kerékpározásban a harmadik helyen végzett, futásban pedig a hatodik időt érte el, így összesítettben bronzérmes lett. A nők versenyében Vida Medić több mint negyedórát vert üldözőire, és hatalmas fölénnyel nyerte meg a versenyt a požarevaci Vanja Rajčić és a szabadkai Jelena Ademi előtt. Augusztus elején a Trón újabb versenyt szervez, ekkor tartják ugyanis a Dren Mandić-emlékversenyt, melynek távja 8240 méter.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..