home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Nemzetközi néptáncfesztivál Óbecsén
Szilágyi Edit
2022.08.11.
LXXVII. évf. 32. szám
Nemzetközi néptáncfesztivál Óbecsén

A Đido Kulturális és Művelődési Egyesület szervezésében hetedik alkalommal rendezik meg az Óbecsei Folk Fest elnevezésű, négynaposra tervezett nemzetközi néptáncfesztivált.

A néptánc kedvelői Óbecse főterén augusztus 13-ától augusztus 16-áig élvezhetik az óbecsei Đido Kulturális és Művészeti Egyesület, a Petőfi Sándor MKK, valamint több szerbiai művelődési és kultúregyesület néptánccsoportjai mellett a mexikói, elefántcsontparti, szlovéniai, szlovákiai, bulgáriai, romániai, boszniai, koszovói táncosok bemutatkozását — hangzott el a rendezvénnyel kapcsolatos sajtótájékoztatón.

A zene és a tánc ötvöződik, a közönség pedig gyönyörködhet a rendezvény kísérő programjaiban, a táncosok felvonulásában és az országukra jellemző zenéjükben, néptáncukban, színes, egzotikus öltözékükben, de a kézművesek termékkínálatából is lehet majd válogatni.

Az UNESCO égisze alatt megszervezett koncert minden este 20 órakor kezdődik. Rossz idő esetén a programot a városi színházban tartják meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..