home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Műsorvezetői duett A Dal 2019 döntőjében
MTVA
2019.02.22.
LXXIV. évf. 8. szám
Műsorvezetői duett A Dal 2019 döntőjében

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, hogy melyik mű lesz Magyarország legjobb dala. Természetesen a finálé sem múlhat el vendégfellépők nélkül: a Duna Televízió dalválasztó show-jának döntőjében tiszteletét teszi az AWS, akik tavalyi, győztes dalukat adják elő új formában.

„Nagyon érdekes ide visszatérni, beindult bennünk a versenyszellem, reflexből írtam anyukámnak, hogy szavazzon, visszajöttek a régi emlékek. Nagyon szeretjük a Viszlát nyár áthangszerelt verzióját, ami egyébként hasonló A Dal akusztikus versenyében is elhangzott változathoz” – mondta Siklósi Örs, az AWS énekese. Szombat este kiderül, hogy mennyit változott a Viszlát nyár.

Február 23-án este A Dal 2019 műsorvezetői, Dallos Bogi és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie is dalra fakadnak.

„Túl vagyunk a próbákon, és nagyon furcsa érzés, hogy ezúttal éneklünk is azon a színpadon, ahol idén műsorvezetőként álltunk. Megható, hogy újra énekelhetek A Dalban, főleg egy korábbi győztes oldalán” – árulta el Dallos Bogi, aki korábban készített már Freddie-vel közös dalt, azonban a szombati döntőben igazán rendhagyó duettet adnak elő.

„Számomra ajándék ez a szereplés. A modern nyugati televíziózásban bevett szokás, hogy a műsorvezetők kitekintenek a megszokott szerepből, és mutatnak valami mást, örülök, hogy ezt mi is megtesszük A Dalban. Szerintem sikerült egy ötletes, minőségi mini-produkciót összeraknunk, nagyon boldog vagyok, hogy részt vehetek benne” – tette hozzá Freddie. De hogy mi is lesz ez a közös produkció? Szombaton megtudjuk!


A Dal 2019 döntő – február 23-án szombaton 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán.


Fotó: Sárosi Zoltán

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..