home 2023. december 06., Miklós napja
Online előfizetés
Megünnepelték a betegek világnapját
P. M.
2013.02.27.
LXVIII. évf. 9. szám
Megünnepelték a betegek világnapját

Nezsényben harmadik alkalommal ünnepelték meg a Lourdes-i Szűzanya napját. A Caritas önkéntesei — akik egyben a helybeli Gyöngyvirág kézimunkacsoport tagjai — Pálinkás Zorica vezetésével péksüteményt és teát készítettek a mintegy negyven idős és beteg polgártársuknak.

Nezsényben harmadik alkalommal ünnepelték meg a Lourdes-i Szűzanya napját. A Caritas önkéntesei — akik egyben a helybeli Gyöngyvirág kézimunkacsoport tagjai — Pálinkás Zorica vezetésével péksüteményt és teát készítettek a mintegy negyven idős és beteg polgártársuknak. Az ünnepi szentmisét ft. Fehér Roland és ft. Halmai János mutatta be. A jelenlévők imádkoztak mindazokért, akik az Örök Hazába távoztak vagy betegségük miatt nem lehettek jelen.
Halmai Tibor, a Nagybecskereki Püspökségi Caritas koordinátora üdvözölte a megjelenteket, felesége, dr. Halmai Ágnes pedig az egészségvédelemről tartott előadást (utána pedig megmérte az idősek vérnyomását).
Lunc Edit, Ábel Kornélia és Palkovics Mária alkalmi verseket olvasott fel. A tombolán kegytárgyakat és ajándékokat sorsoltak ki.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..