home 2024. május 11., Ferenc napja
Online előfizetés
Jutalomkirándulás Budapestre
Borús Margit
2013.02.20.
LXVIII. évf. 8. szám
Jutalomkirándulás Budapestre

A Szabadkán megtartott Himnusz és Szózat szavalóverseny díjazott tanulói és a felkészítő tanárok nemrégiben jutalomkiránduláson Budapesten jártak és megtekintették a Nemzeti Színházat, a Művészetek Palotáját, a Petőfi Irodalmi Múzeumot, a Károlyi-palotát és a Hősök terét.

A bajsai Balaton Sztella, a helyi általános iskola nyolcadikos tanulója kiválóan szerepelt a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar dísztermében 13. alkalommal megtartott Himnusz és Szózat szavalóversenyen. Felkészítője Kovács Edit magyartanárnő volt. A rendezvényt az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete szervezte. A 28 részvevő Adáról, Becséről, Szabadkáról és Szegedről érkezett, teljesítményüket pedig neves bírálóbizottság értékelte. A legjobbak, azaz a nyolc díjazott tanuló és a felkészítő tanáraik jutalma egy budapesti kirándulás lett. A közelmúltban vettek részt rajta. Ott-tartózkodásuk során megtekintették a Nemzeti Színházat, a Művészetek Palotáját, a Petőfi Irodalmi Múzeumot, a Károlyi-palotát és a Hősök terét.
A csoportkép a kirándulás részvevőiről készült.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..