home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Jó volt visszaemlékezni
GULYÁS Sándor
2013.02.13.
LXVIII. évf. 7. szám
Jó volt visszaemlékezni

Másodízben találkoztak azok a ludasi diákok, akik 1948 és 1956 között Rozs Mária tanító néni tanítványai voltak. A jókedvű diákok nem törődtek az utazás fáradalmaival, elmentek Ludasra, hogy együtt töltsenek néhány feledhetetlen órát.

Jó volt visszaemlékezni a múltra, felidézni a diákkori csínytevéseket. Azokról, akik már nem lehettek közöttük, egyperces néma felállással emlékeztek meg. Üdvözlőbeszédet Gulyás Sándor mondott, és megköszönte Rozs Máriának a sok szeretetet, türelmet, valamint hogy emberségre, szeretetre, egymás megbecsülésére nevelt. A tanító néni meleg szavakkal köszönte meg egykori diákjainak a találkozó megszervezését. A helyi borozóban megtartott vacsorán a házastársak is jelen voltak. A megjelenteknek nagyon sok mondanivalójuk volt egymásnak, és szinte az idő múlásáról is megfeledkeztek. A találkozón közös fénykép is készült.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..