home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Jégtörők a Tarcalon
Martinek Imre
2019.02.26.
LXXIV. évf. 8. szám
Jégtörők a Tarcalon

Utazásunk eszmei védnöke a torontálvásárhelyi Debelyacsa — a Természet Szolgálatában Környezetvédelmi és Fejlesztési Egyesület volt. 

Igen, az „okos”-kodó maroktelefon nyomkodása helyett ezt is lehetséges tenni. Jeget törni. Hóvirággal tarkított domboldalakat fotózni. Élvezni a gyermeklétet. Hogy mi kell hozzá? Nos, a szokásosnál mindössze egy pár valamivel több lendület és képzelőerő. Továbbá tizenegynéhány esztendő személyes terepi tapasztalat, meg még néhány apróság. Csupa csekélység. Mint azok a bizonyos fűszerek, amelyek ugyan minden háztartás konyhaszekrényében ott vannak, de valódi rendeltetésük ismeretének hiányában… Jah! Sola dosis facit venenum.  

Írásunk teljes terjedelmét lapunk március hatodikai nyomtatott számában olvashatják.


Tekintse meg képgalériánkat, a szerző felvételeit!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..