home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Intézményeinkért, gyermekeink jövőjéért
(tv.)
2010.06.02.
LXV. évf. 22. szám
Intézményeinkért, gyermekeink jövőjéért

A közönségPénteken Moholon, a színházteremben tartott élőújságot a Hét Nap szerkesztősége, s a műsorban a június 6-i MNT-választásokon induló Magyar Összefogás lista is bemutatkozott. Hetilapunk először tartott élőújságot a településen. A rendezvényen jelen volt a Magyar Összefogás listáján...

A közönség

Pénteken Moholon, a színházteremben tartott élőújságot a Hét Nap szerkesztősége, s a műsorban a június 6-i MNT-választásokon induló Magyar Összefogás lista is bemutatkozott. Hetilapunk először tartott élőújságot a településen. A rendezvényen jelen volt a Magyar Összefogás listáján szereplők közül dr. Hódi Sándor és dr. Zsoldos Ferenc, valamint Dévavári Zoltán, a VMSZ alelnöke.

Kókai Szilveszter igazgató Kiss Annamária segítségével sorsolta ki: ki lesz a szerencsés nyertesek

A színpadot a helyi Arany Kezek kézimunkacsoport tagjai díszítették fel, a szebbnél szebb hímzések, alkotások kellően megalapozták az est további jó hangulatát. A házigazdák nevében elsőnek Világos Tibor, Ada alpolgármestere, a moholi helyi közösség tanácsának tagja köszöntötte a vendégeket, majd Dudás Károly, a Hét Nap főszerkesztője szólt az egybegyűltekhez.
- Szíves figyelmükbe szeretném ajánlani a Hét Napot, amely kezdettől fogva minden magyar összefogást támogatott, és támogat a mai napig - mondta Dudás Károly, majd hozzátette, hogy az újságíró-társadalom is a Magyar Összefogás mögé állt, ezért az újságíró sem lehet semleges. Dévavári Zoltán köszöntőjében elmondta, hogy Moholra jövet azt látta, hogy a magyar ember rosszul él.
- Egyesek a magyar embernek olyasmit ígérnek, ami nem váltható valóra. Az új MNT máról holnapra nem tudja megváltoztatni az életünket, és aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik - fogalmazott Dévavári. A VMSZ alelnöke elmondta, hogy az új MNT sokat tehet gyermekeink jövőjéért, hiszen az oktatás területén sok olyan jogosultsággal rendelkezik majd, amely révén a fiatalok sokkal inkább érvényesülni tudnak majd. A Magyar Összefogás listájáról dr. Hódi Sándor és dr. Zsoldos Ferenc is bemutatkozott, és a június 6-i MNT-választások sorsformáló fontosságáról beszéltek. A felszólalások után elkezdődött az élőújság, melyen fellépett Nagy Nikolette és Németh Elizabetta moholi népdalok előadásával, majd a Midnight tánccsoport és Bartuc Bettina, aki Tompa Mihály egyik versét adta elő. A Hét Nap vendégeként a színpadra lépett Matisa Petra Leona, a szabadkai zeneiskola végzős növendéke, aki szavalatával bűvölte el a vendégeket, de Utasi Árpád és Veréb Ervin csantavéri mesemondóink is sikert arattak. Az élőújság tárgysorsjátékkal zárult: pólót, Vajdasági Magyar Kalendáriumot és Hét Nap-előfizetést lehetett tombolán nyerni. Kókai Szilveszter igazgató Kiss Annamária segítségével sorsolta ki a szerencsés nyertesek nevét.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..