home 2024. április 22., Csilla napja
Online előfizetés
Húsvéti csomagosztás
Balázs Zita
2024.03.22.
LXXIX.. évf. 12. szám
Húsvéti csomagosztás

A Vasutastelepülés Helyi Közösségben húsvéti csomagosztást tartottak a közösség gyermekei számára. Az ajándékok mellett üdítővel és bábelőadással is készültek a szervezők.

— A Vasutastelepülés Helyi Közösségben minden évben van csomagosztás a Vajdasági Magyar Szövetség Női Fóruma jóvoltából. Így az idén is sort kerítettünk erre. A csomagosztás mellett a gyerekek bábelőadást nézhettek meg a Szivárvány Bábcsoport előadásában. Ez a fellépés mindig egy tanulságos történetet mond el, melyet később a gyerekek megbeszélnek egymással.

A karácsonyi csomagosztásból kiindulva az idén is több mint 100 gyereket várunk. Húsvétkor inkább csak egy kis apróságot kapnak, az év folyamán pedig lesz még két csomagosztásunk. Egy augusztus végén, amikor tanszercsomagot ajándékozunk, egy pedig karácsonykor. A csomagosztásra a Vasutastelepülés Helyi Közösségben élő gyerekeket várjuk.

Mellettük jönnek Makkhetesről és a Majsai Úti Általános Iskolából. Próbálunk mindenkinek szólni, hogy minél több családhoz eljusson ez az információ, és a gyerekeknek örömet szerezzünk. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megfordul nálunk, egy-két éves kortól tizenhárom-tizennégy éves korig — mondta Rózsa Ramóna, a Vajdasági Magyar Szövetség Női Fórumának szabadkai, vasutastelepülési tagozatának elnöke.

Fényképezte: Balázs Zita

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..