home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Halak halála
SZABÓ Attila képriportja
2009.06.03.
LXIV. évf. 22. szám
Halak halála

Palicsi-tó: megint megtörtént a dráma. A környezetvédelmi világnap előtt -- környezetvédelmi katasztrófa. Tömeges halpusztulás. Több tonna élettelen pikkelyes a víz felszínén -- csillog és bűzlik a napsütésben. Egy valószerűtlenül megdöbbentő, és mégis kíméletlenül valós kép, mely...

Palicsi-tó: megint megtörtént a dráma. A környezetvédelmi világnap előtt -- környezetvédelmi katasztrófa. Tömeges halpusztulás. Több tonna élettelen pikkelyes a víz felszínén -- csillog és bűzlik a napsütésben. Egy valószerűtlenül megdöbbentő, és mégis kíméletlenül valós kép, mely némaságával is az egekig kiált. Csak éppen az emberek nem hallják, nem hallották ezt a kiáltást. Ezek a fotók május 26-án készültek, és sorra azt üzenik: megelőzhető lett volna!

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..