home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Egy nap alatt 357 fertőzöttet regisztráltak Szerbiában
2020.07.08.
LXXV. évf. 28. szám
Egy nap alatt 357 fertőzöttet regisztráltak Szerbiában

Szigorításokat vezetett be az újvidéki válságstáb. A vendéglátóipari létesítmények nyitvatartási idejét reggel 6 és este 11 óra közé korlátozzák. Tilos ünnepségek és rendezvények szervezése, valamint korlátozzák a zárt térben tartózkodók számát is.

1 koronavírusos beteg hunyt el az elmúlt 24 órában a koronavírus-fertőzés szövődményeiben. A legfrissebb adatok szerint 357 új fertőzöttet regisztráltak az országban. Lélegeztetőgépen jelenleg 118-an vannak. 8.590 főt teszteltek egy nap alatt. Csak Belgrádban az elmúlt egy napban 114 beteget vettek fel a kórházakba, akik orvosi ellátásra szorulnak. (Pannon RTV)

Aleksandar Vučić mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy holnap ül össze a válságstáb. Valószínűleg nem lesz bevezetve kijárási tilalom, de Belgrádban lesznek szigorítások.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..