home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Az Avantgárd Hagyománya Díj
k-ko
2013.05.08.
LXVIII. évf. 19. szám
Az Avantgárd Hagyománya Díj

Első alkalommal adták át a Avantgárd Hagyománya Díjat Urbán András rendezőnek, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatójának a nagybecskereki Zöld Harang Színházklubban.

Első alkalommal adták át a Avantgárd Hagyománya Díjat Urbán András rendezőnek, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatójának a nagybecskereki Zöld Harang Színházklubban. A nagybecskereki Városi Népkönyvtár tavaly hozta létre a Vujica Rešin Tucić és Vojislav Despotov — a két bánáti irodalmár és multimediális művész — nevét viselő alapítványt. A díjat, amelyet Slaviša Grujić tartományi művelődési és tájékoztatási titkár adott át, az újszerű, avantgárd művészettel foglalkozó alkotóknak ítéli oda a zsűri.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..