home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ajándék az egészségháznak
N. E.
2005.04.27.
LX. évf. 17. szám
Ajándék az egészségháznak

Boris Kopilović (jobbról) átadja a magyarcsernyeieknek a Tartományi Egészségügyi Titkárság ajándékát, a Zastva 101-es személygépkocsit Nagy Erzsébet fotójaÁprilis közepén Magyarcsernyén járt Boris Kopilović, a Tartományi Egészségügyi Titkárság gazdasági és pénzügyi titkárhelyettes...

Boris Kopilović (jobbról) átadja a magyarcsernyeieknek a Tartományi Egészségügyi Titkárság ajándékát, a Zastva 101-es személygépkocsit Nagy Erzsébet fotója

Április közepén Magyarcsernyén járt Boris Kopilović, a Tartományi Egészségügyi Titkárság gazdasági és pénzügyi titkárhelyettese. A vendég nem érkezett üres kézzel, egy-egy Zastava 101-es személygépkocsit ajándékozott a magyarcsernyei és a Vojvoda Stepa-i egészségháznak.
- Reméljük, ezzel az ajándékkal magasabb szintre emelhetjük a házi ápolást, mivel a magyarcsernyei és a Vojvoda Stepa-i orvosok és ápolónők a házi beteglátogatásra használják majd az autókat -- mondta.
A magyarcsernyei egészségház nevében dr. Szilágyi Gyöngyi orvosnő fejezte ki háláját, hangsúlyozva, hogy az adománnyal a Tartományi Egészségügyi Titkárság a megbecsülését fejezi ki az egészségügyi hivatás és munka iránt. A csernyei egészségháznak eddig egy tizenhét éves Renault 4-es személygépkocsija volt, amely már állandó javítgatásra szorult. A Vojvoda Stepa-i egészségház nevében dr. Gyermán Attila orvos mondott köszönetet. A falunak igen nagy szüksége volt már a gépkocsira, mivel eddig még nem volt saját járműve az egészségháznak. A község nevében Milorad Vasiljević, a községi képviselő-testület elnöke üdvözölte a vendéget, a szerbcsernyei Egészségügyi Központ nevében pedig dr. Mila Gavrilo igazgató szólalt fel.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..