home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
A lélek derűje a Hálóban
Martinek Imre
2023.06.28.
LXXVIII. évf. 26. szám
A lélek derűje a Hálóban

Sorrendben a százharmincnyolcadik Jazz Klubját tartotta meg (dátumilag ez év június 27-én) az egyre inkább „csak” S4 néven emlegetett Háló Közösségi és Kulturális Központ. Budapesten. A Belvárosban.

A lélek derűjét ezúttal a Lilienn & Kónyai Tibor Duó hozta színpadra, fennállása és sikeres működése tíz esztendejének méltó megünneplése apropójából. Az alkalmon Vázsonyi János szaxofonista vendégművész is közreműködött. A Háló Jazz Klub sorozat szerkesztője, illetve művészeti vezetője Deseő Csaba hegedűművész volt.


Vázsonyi János

Szakmai névjegykártya:

      A Lilienn & Kónyai Tibor Duó formáció kereken tíz évvel ezelőtt, 2013-ban alakult meg Sopronban. Azóta gyakran lép fel országszerte, a legjelentősebb jazzklubokban, illetve egyre több koncertmeghívásnak tett/tesz eleget külföldi városokban (Koppenhága, Amszterdam, Bécs, Los Angeles…). Repertoárján jazzstandardek, jazzesített műfajok és energikus latin dallamok szólalnak meg, egészen az 1920-as évektől, napjaink dalainak fűszerezett hangulatú feldolgozásaiban.


Kónyai Tibor

      Fotóink a helyszínen készültek, a mellékelt videó ellenben a művésznő lilienn music YouTube-csatornájáról származik. 


Lilienn

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..