home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A Válságkezelő Városi Törzskar értesítője
2020.07.01.
LXXV. évf. 27. szám
A Válságkezelő Városi Törzskar értesítője

A jelenlegi járványügyi helyzet, a 2020. június 29-e adatok értelmében körzeti szinten 21 személykoronavírus tesztje pozitív, ezek közül három személy kórházi kezelésen van, a többiek pedig enyhébb tünetekkel házi karanténban vannak. 

A koronavírus világjárvány kihirdetésének kezdete óta az észak-bácskai körzetben, a mai nappal bezárólag 112 személynél igazolt a koronavírus fertőzés, ezek közül Szabadkán 82 személy, Topolyán 27, Kishegyesen pedig 3 személy koronavírus fertőzött.

A polgároknak ajánlatos zárt helyiségekben és a városi közlekedésben a maszk használata, a szociális távolságtartás, a fertőtlenítőszerek használata, illetve a gyakori kézmosás.

Fontos kihangsulyozni, hogy nem kötelező a sebészeti-maszkok használata- a polgárok által készített összes nem sebészeti és védőmaszk is megfelel.

Felkérjük a polgárokat, hogy tartsák be az intézkedéseket és az ajánlásokat, viselkedjenek felelősségteljesen és viseljenek gondot a saját és legközelebbi hozzátartozóik egészségéről, a fiatalabbakat pedig megkérjük ne gyülekezzenek sokan zárt helyiségben, tekintettel, hogy mind gyakrabban betegszenek meg koronavírustól a fiataabbl személyek.

A Válságkezelő Városi Törzskar napról-napra a legnagyobb figyelemmel követi a járványhelyzetet a városban és mindenről tájékoztatja a polgárokat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..