home 2024. július 19., Emília napja
Online előfizetés
A Subotica-Trans Utasszállító Közvállalat értesítése a buszok megváltozott menetirányáról (2023. július 1-jétől 20-áig)
2023.06.30.
LXXVIII. évf. 26. szám
A Subotica-Trans Utasszállító Közvállalat értesítése a buszok megváltozott menetirányáról (2023. július 1-jétől 20-áig)

2023. július 1-jétől a Makszim Gorkij úton történő építkezési munkálatok miatt a következő módon változik az autóbuszok menetiránya:

1a (KELEBIA — ÚJ VÁROSHÁZA): marad az útirány azzal, hogy a Jadran mozinál lévő megálló megszűnik.

2 (SZERB SOR — KTC): marad az útirány azzal, hogy a Jadran mozinál lévő megálló megszűnik.

3 (MAKKHETES — BAJAI ÚT): az autóbusz a Majsai hídon keresztül közlekedik azzal, hogy a Bajai út irányába haladva lefordul a Đuro Đaković, majd a Makszim Gorkij utcába, és onnan a Pátria szálló megállótól a szokásos útvonalon halad.

4 (RADANOVÁC—LIFKA): az autóbusz a teherállomásig közlekedik, majd lefordul a Jovan Mikić útra, és a Majsai hídon megy át azzal, hogy lefordul a Đuro Đaković, majd a Makszim Gorkij utcába, és onnan a Pátria szálló megállótól a szokásos útvonalon halad.

6 (KISBAJMOK — PALICSI VÍKENDTELEP): az autóbusz a teherállomásig közlekedik, majd lefordul a Jovan Mikić útra, a Majsai hídon át Kisbajmok irányába haladva lefordul a Đuro Đaković, majd a Makszim Gorkij utcába, és onnan a Pátria szálló megállótól a szokásos útvonalon halad.

8 és 8a (VASUTASTELEP—SÁNDOR ÉS VASUTASTELEP—LIFKA): nem változik az autóbuszok menetiránya.

9 (SZERB SOR — ATB SEVER): a szokásos útirány a Zmaj Jova utcáig, az ATB Sever irányából, ezután a Đuro Đaković utcát érintve a Majsai hídon át halad, ezután lefordul a Jovan Mikić útra, majd a teherállomásnál visszatér a megszokott útvonalra.

10 (PALICSI VÍKENDTELEP — LIFKA): az autóbusz a teherállomásig közlekedik, majd lefordul a Jovan Mikić útra, innen a Majsai hídon át halad, ezután a Lifka irányából nézve a busz lefordul a Đuro Đaković utca irányába, majd a Makszim Gorkij utcába, és onnan a Pátria szálló megállótól a szokásos útvonalon halad.

16 (TESLA-TELEP — SÁNDOR): az autóbusz a teherállomásig közlekedik, majd lefordul a Jovan Mikić útra, innen a Majsai hídon át halad, ezután Sándor irányából nézve a busz lefordul a Đuro Đaković utca irányába, majd a Makszim Gorkij utcába, és onnan a Pátria szálló megállótól a szokásos útvonalon halad.

41 (SZABADKA—SUPLYÁK—SZABADKA, ILLETVE A SZABADKA—TÖRÖKKANIZSA TÁVOLSÁGI JÁRATOK): az autóbusz a teherállomásig közlekedik, majd lefordul a Jovan Mikić útra, innen a Majsai hídon át halad, ezután lefordul a Đuro Đaković utca irányába, és innen a fő autóbusz-állomásig halad.

Az új városházánál lévő autóbusz-megálló a továbbiakig nem lesz használatban.

A helyi, helyközi, távolsági és nemzetközi autóbuszjáratok menetrendje nem változik a nyár folyamán.

Kapcsolódó cikkek
Szabadkai Napló
Szabadka: Lezárták az aluljárót az új városházánál
2023.07.01.
LXXVIII. évf. 26. szám
Július elsején, vagyis ma kezdődik a munkálatok második fázisa az új városháza melletti aluljárón, ami az…
Bővebben
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..