home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
The Ball Connects Us
HNO
2015.05.06.
LXX. évf. 18. szám
The Ball Connects Us

Május 6-án tartják meg Szabadkán a The Ball Connects Us elnevezésű sportrendezvényt, melyet a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a HÖK-kel közösen szervezett. A különféle egyetemek hallgatói labdarúgásban, röplabdában, asztaliteniszben és csocsóban mérik össze képességeiket.

A versenyszellem kielégítése és a barátkozás mellett a sport, a testmozgás kerül középpontba, igen kevés lehetőségük van ugyanis a Szabadkán tanuló hallgatóknak a sportolásra, nem beszélve a versenyzésről, ezért a szervezők erre próbálnak lehetőséget adni.

A sportnapon a fiatal kutatók megvizsgálják a sportolókat: az idén is az InBody nevű eszköz segítségével mérik meg a sportolók testtömegindexét. A Vöröskereszt-aktivisták pedig a sportolók épségére ügyelnek.

Fontos a sportnap jótékonysági jellegét is kiemelni. Az idén a szabadkai Žarko Zrenjanin Általános és Középiskola számára gyűjtenek, ahol fogyatékkal élő gyerekeket tanítanak. A nevezési díj egészét és az adományokat az iskola támogatására fordítják.










































Szalai Attila felvételei + 2 rövid videóbejátszás:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..