home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Ezúttal is nagy buli volt!
Tóth Lívia
2018.03.29.
LXXIII. évf. 12. szám
Ezúttal is nagy buli volt!

Ötödik alkalommal szervezték meg Zentán Katus Attila magyarországi fitness és személyi edző bemutatkozását.


Törtei László, Katus Attila, Boros Kornélia

A sportban az egészség civil szervezet vezetői, Boros Kornélia és Törtei László, immár ötödik alkalommal szervezték meg Zentán a Sportcsarnokban Katus Attila magyarországi fitness és személyi edző bemutatkozását.

Az egyesület évente két alkalommal szervez az érdeklődőknek nagyszabású alakformáló edzés sorozatot. Az eseményre ezúttal is szép számban érkeztek a résztvevők. A jelenlétnek tétje is volt, hiszen a megvásárolt belépőjegyek egyben nyereményszelvények is voltak. A főnyeremény ingyenes részvétel volt Katus Attila nyári táborában, amelyet június 22-24-e között tartanak meg Balatonalmádiban.

A programot rendkívül vidám hangulatban, afféle bemelegítésként a zentai Törtei László zumba instruktor kezdte, majd Katus Attila lépett a színpadra. Alakformáló edzésének gyakorlataival igencsak megmozgatta a tornázók izomzatát. Végül a szakember a helyes táplálkozásról is tartott egy rövid előadást.

A testedzésben aktívan mintegy háromszázan vettek részt, de a nézőkből sem volt hiány.

A szervezők a gyerekekre is számítottak, akik számára ingyenes volt a belépés, valamint meglepetés is várta őket: a nagyobbakat trambulin, a kicsiket légvár, amit örömmel birtokba is vettek.

És akiknek még ez sem volt elég, azok nézelődhettek a kiállítók standjainál, és válogathattak a különböző termékek – Avon, Oriflame, Farmasi stb. – között.

A szervezők elárulták, minden lehetőséget megragadnak, hogy a Katus Attila Road Show ősszel is ellátogasson Zentára.


Herédi Krisztián felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..