home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Hétfő, 2017. Január 09.
09:00
Zenta — Téli szünidei program
Műhely, foglalkozás
Zenta — Téli szünidei program

 

Helyszín: Művelődési Ház (kiállítási terem)

Téli szünidei játszó-, kézműves- és néptánctábor

Népi gyermekjátékok, néptánc-, népdaloktatás és kézműves-foglalkozás várja az érdeklődőket délelőtt 09.00 órától 12.30 óráig.

Foglalkozásvezetők: Mezei Erzsébet, Dimény Ibolya – kézműves-foglalkozás; Mezei Kinga, Tóth Rozália – népdaloktatás; Gnädig Kornélia és Baji Endre – népi gyermekjátékok és néptánc. A tábor szervezője a Thurzó Lajos Művelődési–Oktatási Központ.

A téli néptánctáborba személyesen lehet jelentkezni a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ szakszolgálatának irodájában (Posta utca 18.) vagy telefonon a 024/811-334-es és a 062/8518611-es (Baji Endre) számon. Kérjük a kedves szülőket, hogy a bejelentkezésnél vegyék figyelembe, a néptánctáborban való részvételre vonatkozó felhívás az egész hétre szól! A táborba általános iskoláskorú gyermekeket várunk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..