home 2024. június 20., Rafael napja
Online előfizetés
Kedd, 2013. Február 05.
19:00
Winteretno Fesztivál — Színház van az én utcámban
Winteretno Fesztivál — Színház van az én utcámban

Itt azonban a színház kerül előtérbe. A Színház van az én utcámban alcímet viselő programsorozatban minden korosztály megtalálja a neki leginkább tetsző programot. Lesznek színházi előadások, gyermekszínházi produkciók, szakmai beszélgetések, közönségtalálkozók. Itt lesz például Németh Kristóf, az egyik magyarországi kereskedelmi csatorna népszerű napi sorozatának színésze. A koncertek is helyet kaptak a rendezvénysorozatban. Akárcsak az Interetno Fesztiválon, a szervezők most is gondoltak a legkisebbekre. Őket egyebek között játszóház várja a fesztivál minden napján. Bodrogi Béla, az intézmény főtitkára szerint a most kezdődő rendezvény a nagy sikerű Interetno szerves része lesz. A Népkör partnere a Magyarországi Nemzetiségi Színházi Szövetség. Gergely László, a társszervező szövetség elnöke ezt mondja: a kulturális határaink áthidalásához is hozzá segítenek ezek a programok. Annak külön örül, hogy a Magyarországon élő nemzeti közösségek is bemutatkozási lehetőséget kapnak Szabadkán. A Winteretno Fesztivál egy Sinka Istvánnak szentelt műsoros esttel kezdődik meg kedden este a Népkör Magyar Művelődési Központban. A programok többsége a Népkörben lesz, de Szabadka főterére is várják a látogatókat a szervezők. A Városháza előtti téren információs pontot létesítenek, itt részletes tájékoztatás kapható a rendezvénysorozattal kapcsolatban. A téli fesztivál február 9-én, a Pribojszki Band koncertjével zárul. A belépés a Winteretno összes programjára díjtalan. A részletes műsort ITT tekinthetik meg. (SZ. L.)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..