home 2024. április 21., Konrád napja
Online előfizetés
Szombat, 2015. Május 16.
--:--
Találkozó a Magyar Baptisták Világszövetsége szervezésében
Rendezvény
Találkozó a Magyar Baptisták Világszövetsége szervezésében


A tanács tagjai a Magyarországi Baptista Egyház, a Romániai Magyar Baptista Gyülekezetek Szövetsége, az Észak-Amerikai Magyar Baptista Szövetség elnökei, a kárpátaljai, felvidéki, és vajdasági magyar baptista közösségek vezetői.

Május 16-án, szombaton 10.00 órakor részt vesznek Kishegyesen a gyülekezet új imaházának megnyitóján, ahol rajtuk  és a helybelieken kívül  jelen lesz Toma Magda, az Európai Baptista Szövetség képviselője, dr. Eric Barett, az angliai 4H alapítvány vezetője, Dane Vidovic, a Szerbiai Baptista Egyházak Szövetségének titkára.

16.00 órakor a szabadkai új városháza nagytermében ismertetők hangzanak el a baptista közösségek életéből. Kik a baptisták? Hogyan élnek? Milyen tevékenységről ismertek? Mindegyik ország baptista közössége rövid bemutatót tart.

20.00 órakor a szabadkai régi városháza dísztermében ünnepi műsorral záródik a szombati nap.

Koncertet ad a Szegedi Ökumenikus Gospel kórus, rövid igei üzenetet hallgathatunk meg, átadásra kerül a MABAVISZ életműdíja, a Kornya–díj.

Május 17-én, vasárnap a MABAVISZ vezetői Észak- Bácska különböző baptista gyülekezeteiben szolgálnak: Szabadkán, Mérgesen, Csantavéren, Pacséron és Bácskossuthfalván.

Mindegyik alkalomra szeretettel várjuk az érdeklődőket.

A szervezők nevében: Nyúl Zoltán és Nagy Tibor

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..