home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Szombat, 2015. December 12.
08:00
Szenttamás – Karácsonyi vásár
Rendezvény
Szenttamás – Karácsonyi vásár

A szenttamási Gion Nándor Kulturális Központ a kulturális és irodalmi tevékenység mellett szórakoztató, tájékoztatási, oktatási, hagyományápoló és egyéb téren is aktív tevékenységet folytat. Folyamatosan igyekszik tömöríteni mindazokat, akik szívügyüknek tekintik nemzetünk bármely hagyományos vonatkozású eseményét. Így kerül sor ismét a hagyományos karácsonyi kézműves vásárra, amely az idén is várja az árusokat és a vásárolni, nézelődni, kikapcsolódni vágyó polgárokat.

A kiállításon, amelyet 8 és 16 óra között rendeznek meg, kizárólag a karácsonyhoz kapcsolódó díszek, emléktárgyak árusíthatók és állíthatók ki, de emellett várják termékeikkel a kézművességgel foglalkozókat is. Az előző évek folyamán nagyon kelendőek voltak például a különböző anyagból készült karácsonyfadíszek, továbbá a csokoládéból, mézeskalácsból készült télapók, adventi koszorúk.

Tekintettel, hogy az árusok számára a férőhely korlátozott, kötelező előre asztalt foglalni, amiért – fontos hangsúlyozni − nem kell fizetni. Az asztalfoglalással és a kiállítással kapcsolatban minden bővebb információ a gionnandoremlekhaz@gmai.com e-mail címen, vagy a 063-10-50- 268-as telefonszámon kapható.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..