home 2024. február 26., Géza napja
Online előfizetés
Péntek, 2023. Szeptember 22.
19:00
Szabadka — táncház táncház
Táncház
Szabadka — táncház táncház

2023-ban, szeptember 22 és 24 között, ismét egy teljes hétvégén át Magyarországon és a határon túlon több száz kulturális központban, és művelődési házban várják az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként. 

A Magyar Népművelők Egyesülete által tizenhat évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az idei jelmondatunk: „MINDENNAP ÉRTÉKET ADUNK”. Ezzel kívánjuk jelezni, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt. 

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ táncház szervezésével csatlakozik az eseményhez szeptember 22-én 19.00 órától, melyre tisztelettel meghívjuk a média képviselőit. Zenél a Bodros tamburazenekar. A belépés ingyenes!

A rendezvény a Magyar Népművelők Szövetsége és a Csoóri Sándor Alap támogatásával jön létre!
Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze az info@nepkor.rs villámposta címen!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..