home 2024. szeptember 16., Edit napja
Online előfizetés
Szerda, 2024. Július 03.
09:00
Szabadka — ismeretterjesztő program és workshop
Előadás
Szabadka — ismeretterjesztő program és workshop

Július 3-án, szerdán 9 órakor ismeretterjesztő programot és workshopot szervez a Szabadkai Városi Múzeum a Nemzetközi műanyagzacskó-mentes nap alkalmából. A workshopra pamutból, poliészterből, szaténból vagy selyemből készült olyan négyzet alakú, érdekes mintázatú szövet darabot kell hozni, amelynek végei könnyen csomóbaköthetőek. Az anyag javasolt mérete 50x50, 70x70, 100x100 cm, de a javasoltnál pár cm-rel kisebb vagy nagyobb darab is elfogadható. Ha van egy régi öved, amire már nincs szüksége, azt is elhozhatod, mert jó hasznát veheted. A program felnőtteknek szól.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..