home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2022. Október 27.
19:00
Szabadka — VM4K Csütörtök esték - a Szekszárdi Gitárkvartett koncertje
Koncert
Szabadka — VM4K Csütörtök esték - a Szekszárdi Gitárkvartett koncertje

Újabb csütörtök esti programmal várják Önöket 2022. október 27-én, 19 órai kezdettel a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- Kulturális Központ szervezésében.
A VM4K épületében megrendezésre kerülő zenés esten Szekszárd Város Kiemelkedő Művészeti Együttese, a Szekszárdi Gitárkvartett gondoskodik majd a fergeteges hangulatról. A négytagú formáció tagjai igazi zenei virtuózok, akik immár két évtizede szórakoztatják az akusztikus gitárzene szerelmeseit.
Pályafutásuk során közel 440 koncertet adtak nemcsak Magyarország szerte, de számos határon túli magyarlakta területen is. Széles repertoárjukon klasszikus (reneszánszkori, barokk) és kortárs gitárművek, valamint különböző egyház- és könnyűzenei feldolgozások szerepelnek. Saját szerzeményeiken kívül hagyományos magyar, ír, spanyol és dél-amerikai dallamokat is hallhatunk.

A Szekszárdi Gitárkvartett tagjai, állandó fellépői:
Csele Lajos, zenekarvezető – gitár
Komjáthy Péter – gitár
Szecsődi István – akusztikus, basszusgitár
Wessely Ágnes – ének, gitár, dobok
Lotz Katalin – ének, fuvola
Komjáthi Tamás – ének, gitár

Az eseményen való részvétel ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..